Molntjänster

Molntjänster (Cloud computing) är ett samlingsbegrepp för it-tjänster som tillhandahålls över internet. Framförallt funktioner som traditionellt skötts på egen dator eller server, men där man via molntjänst låter det hanteras av någon annan.
Fördelarna med molntjänster är många. T ex är dom skalbara, vilket innebär att du som småföretagare kan få samma tjänst som globala storföretag. Prissättningen är oftast per användare/enhet vilket innebär att du betalar bara för det du använder.
Du slipper dessutom underhåll av produkten, vilket sparar dig massvis med tid och pengar. Lägg därtill att säkerheten i regel är avsevärt mycket bättre.

Microsoft-365

Microsoft 365

Kombinerar Microsoft utbud av molntjänster med lokalt installerad programvara i form av Office-paketet.

En plattform som sätter grunden för din it-säkerhet, som tidigare enbart var tillgängligt för större företag.

Vi hjälper er att både installera och/eller förvalta produkten.

acronis-cyber-protect-cloud-social@2x

Acronis Cyber Cloud

Bland annat backup via cloud-tjänst.
Innebär att du betalar för den datamängd du använder, samt har en helautomatiserad lösning gällande backup av din server, klient osv.

og-technology-002

ESET PROTECT (Säkerhetssuite)

Eset är en av dom ledande företagen när det gäller säkerhetslösningar för småföretag. Bland annat ligger man bakom det klassiska antivirus-skyddet NOD32.

Vi har via vårt partnerskap med ESET en heltäckande lösning vare sig det gäller en enskild dator, en datorpark, serverlösningar etc.