Molntjänster

Molntjänster, eller cloud computing, är ett samlingsbegrepp för IT-tjänster som tillhandahålls via internet. Det omfattar främst funktioner som traditionellt utförs på en egen dator eller server, men som nu kan hanteras av andra genom molntjänster.

Det finns många fördelar med molntjänster. En av de största fördelarna är skalbarhet. Det innebär att småföretag kan få tillgång till samma tjänster som globala storföretag. Prissättningen är oftast per användare eller enhet, vilket gör att du endast betalar för det du faktiskt använder.

Ytterligare fördelar inkluderar att du slipper underhåll av produkten, vilket sparar dig både tid och pengar. Dessutom är säkerheten i allmänhet betydligt bättre.

Sammanfattningsvis kan molntjänster erbjuda många fördelar för företag och organisationer som vill effektivisera sin IT-infrastruktur och samtidigt spara kostnader.

Microsoft-365

Microsoft 365

Kombinerar Microsoft utbud av molntjänster med lokalt installerad programvara i form av Office-paketet.

En plattform som sätter grunden för din it-säkerhet, som tidigare enbart var tillgängligt för större företag.

Vi hjälper er att både installera och/eller förvalta produkten.

acronis-cyber-protect-cloud-social@2x

Acronis Cyber Cloud

Bland annat backup via cloud-tjänst.
Innebär att du betalar för den datamängd du använder, samt har en helautomatiserad lösning gällande backup av din server, klient osv.

og-technology-002

ESET PROTECT (Säkerhetssuite)

Eset är en av dom ledande företagen när det gäller säkerhetslösningar för småföretag. Bland annat ligger man bakom det klassiska antivirus-skyddet NOD32.

Vi har via vårt partnerskap med ESET en heltäckande lösning vare sig det gäller en enskild dator, en datorpark, serverlösningar etc.