IT Support för ditt företag

Med fjärrsupport via TeamViewer behöver du inte vänta på att en tekniker ska komma till din plats, vilket sparar tid och pengar. Dessutom kan vi ge support från vilken plats som helst, vilket gör att du kan få hjälp oavsett var du befinner dig.

Vi på Sundelius IT erbjuder fjärrsupport via TeamViewer som en av våra IT-tjänster för att kunna ge våra kunder en smidig och flexibel lösning för att lösa IT-problem på distans. Kontakta oss för mer information om hur fjärrsupport via TeamViewer kan hjälpa dig och ditt företag.

IT-support på plats är en oumbärlig tjänst för småföretag som vill ha en smidig och snabb IT-hjälp. Även om fjärrsupport är ett fantastiskt verktyg, finns det tillfällen då det inte räcker till eller helt enkelt inte fungerar. Med IT-support på plats kan du vara säker på att problemen löses snabbt och effektivt, utan att du behöver lämna ditt företag. Våra erfarna tekniker kommer till din arbetsplats och hjälper dig med allt från installation av mjukvara och hårdvara till felsökning och underhåll av nätverk. Med IT-support på plats behöver du inte oroa dig för att teknikproblem ska störa din dagliga verksamhet. Vi tar hand om dem åt dig, så att du kan fokusera på det du är bäst på – att driva ditt företag.

computer-support-livonia-mi-48150-48151-48152-48153-48154-1030x461

IT-support på plats

Behöver du snabb och pålitlig IT-support? Vår erfarna tekniker är redo att hjälpa dig med dina tekniska problem direkt på plats. Vi erbjuder flexibla tjänster för småföretagare som behöver teknisk support för datorer, nätverk, servrar och andra IT-relaterade problem. Kontakta oss för att boka din nästa IT-support på plats!

teamviewer8-tablet-laptop-connection2

Fjärrsupport via Teamviewer

Fjärrsupport via TeamViewer är ett enkelt och smidigt sätt att få teknisk hjälp direkt på din dator eller mobil. Med hjälp av TeamViewer kan vi koppla upp oss på distans och lösa problem eller ge råd utan att behöva vara på plats. På så sätt sparar du både tid och pengar och kan få hjälp oavsett var du befinner dig.